Contactați-ne

Etichete autocolante in rola

Compania Flexlabel produce etichete autocolante in rola la comanda. Vă puteți achiziționa orice volum de etichete în orice format dorit. Noi prezentam la alegere etichete care sunt concepute pentru cântarul electronic și imprimanta termică. Noi dispunem de etichete autocolante de toate dimensiuni. În producerea se utilizează hârtie mată, precum și hârtiile semi-lucioase și lucioase. În sortimentul companiei Flexlabel vă puteți alege etichete autocolante rola pentru imprimare promoțiilor și etichetelor cu reduceri și alte acțiuni. Mai mult decât asta, etichete autocolante in rola perfect se potrivesc pentru imprimarea etichetelor de preț și codurilor de bara.

Etichete autocolante au o serie de avantaje în comparație cu orice alte materiale pentru marcare. Ele nu se distrug sub influența de umiditate și nu-și schimbă carateristicile în funcție de temperatură. În afară de aceasta, vă puteți comanda etichete autocolante in rola pentru marcarea produselor chimice de uz casnic, deoarece materialul etichetelor poate rezista influenței alcaliului. Etichete autoadezive sunt utilizate în diverse domenii industriașe și comerciale. Ele pot fi deseori văsuze în domeniul publicității, pentru publicarea informații pe autocolante, precum și în sistemul poștal, pentru marcarea ambalajelor și scrisorilor.

Apelați la specialiștii companiei Flexlabel și ei vă vor ajuta să creați etichete autocolante având în vedere caracteristicile fizice necesare și designul care ați alege.