Contactați-ne

Servetele umede personalizate

Servetele umede - este mijlocul de igienă practic, care este întotdeauna convenabil în utilizare, în funcție de circumstanțe. Prin urmare, servetele cu logo-ul pot îmbunătăți în mod semnificativ calitatea exercitată de serviciu precum și poate îmbunătăți imaginea de orice localuri de alimentație publică, servicii cosmetice, salonul de frumusețe, hoteluri, baze turistice și multe alte locuri, în cazul în care se prestează serviciul.

Noi știm cât de popular este acest mijloc de igienă și de aceea ne-am grăbit să vinim în ajutorul tuturor care au nevoie de servetele umede personalizate cu logo-ul brandului său. La noi veți găsi toate formatele de ambalaje, precum și toate tipurile de servetele personalizate - de unică folosință, de igienă, cosmetice, antiseptice, precum și șervețele umede cu logo-ul companiei. 

Toate produsele noastre sunt fabricate la echipamentul modern automatizat european. În fabricare sunt folosite numai materiale moderne de înaltă calitate, care permit să primiți produsele de înaltă calitate cu imprimare full color. Calitatea imaginii este una dintre cele mai importante beneficii a serviciului nostru. La noi puteți cumpara servetele personalizate pret accesibil cu logo-ul brandului, realizate într-o multitudine de culori și nuanțe. Tehnica moderna de imprimare ne permită să creem imaginile complexe și detaliate după metoda de flexografie. Special pentru dvs, vom realiza servetele personalizate  de mărimea standardă (120х200 mm) sau orice altă marime pe care ați selecta. Comanda minima, fara sau inclusiv logo-ul brandului de la 5 000 de bucati.