Contactați-ne

Plicuri de zahar personalizate

Plicuri de zahar personalizate sunt un element esențial în creare imaginii de cafenele, restaurante, hoteluri și alte instituții. Un astfel de supliment la serviciul restaurantului sau hotelului arată cât de mare este dezvoltată organizarea afacerii respective. În plus, plicuri de zahar personalizate în ambalajul din hârtie sunt destul de convenabile, practice și ieftine. Dumnevoastră doriți să comandați plicauri cu zahăr pachetat pentru businessul propriu? Adresați-vă neapărat la Flexlabel!

Noi oferim fabricarea zahărului pachetat în plicuri de 5 gr. Noi putem plasa logo-ul dvs. și orice informații suplimentare care vă va ajuta să atrageți mai mulți clienți și consumatori. Zahăr cu logo-ul clientului este cea mai bună soluție pentru a crea publicitate funcțională și să faceți o carte de vizită efectivă pentru clienții dumneavoastră. Zahărul este ambalat pe echipamentul modern, folosind materiale de calitate și cu respectarea strictă a normelor sanitare. Dacă aveți propria mașină de ambalare produselor, atunci vă putem oferi serviciul separat de imprimare ambalajului cu imaginile colorate din materialele noastre. Comanda minimă pentru producere plicurilor de zahar cu logo-ul sau fără este 50 kg.

Dumnevoastră vreți să dezvoltați afacerea din domeniul alimentației publice sau prestării serviciilor? Pentru asta neaparat trebuie să comandați producere de plicuri cu zahar pachetat. Contactați consultanții serviciului Flexlabel și aflați mai multe informații despre serviciul acest și toate etapele de producere de plicuri cu zahăr cu logo-ul clientului.