Contactați-ne

Ambalaj flexibil si etichetă circulară

Ambalajul flexibil este considerat pe bună dreptate drept cea mai corespunzătoare şi economă modalitate de ambalare a diferitor tipuri de produse. Datorită proprietăţii sale flexibile, ambalajul în cauză garantează depozitarea produsului în siguranţă. Iar, astfel de agenţi nocivi precum: umezeala, oxigenul şi lumina nu reuşesc să distrugă barierile protecţiei asigurate de ambalajul flexibil. Elaborat pe baza tehnologiilor de ultimă generaţie, ambalajul flexibil poate fi catalogat drept o adevărată revoluţie în domeniul ambalării, deoarece este mult mai prietenos mediului înconjurător, fapt datorat consumului redus de energie utilizat în cadrul procesului de producere. Tipografia din Chișinău Flexlabel, care de mult fucnționează pe piața internă vă oferă producția de înaltă calitate la prețuri accesibile – ambalaj flexibil, etichete termice, etichete personalizate, etichete autoadezive transparente, dispozitive manuale și automatice, așa cum sunt aplicator etichetemarcatoare de pretriboane pentru presa termica și multe alte produse necesare in acest domeniu.

Ambalajul flexibil – avantajele

Ambalajul flexibil protejeaza eficient produsele împotriva umezelii, oxigenului și luminii. Întotdeauna sunt în stoc materiale transparente, perlate și metalizate. Acest tip de ambalaj reprezintă soluţia perfectă pentru fiecare consumator, căci exercită o serie de avantaje imposibil de neglijat, printre acestea putem scoate în evidenţă:

  • comod pentru consumator;
  • durabilitatea materialului;
  • asigură un termen de valabilitate mai înalt al produselor;
  • siguranţa produselor;
  • spaţiu suficient pentru creativitate şi design unic;
  • este mult mai econom.

Ambalajele flexibile sunt produse din materiale calitative şi moderne, ceea ce le conferă în rezultat un aspect cu-adevărat unic şi original. Iar, îndeplinirea cerinţelor şi standartele prevăzute sunt garantate de către producător.

Dacă sunteţi interesat în procurarea ambalajelor flexibile pentru produsele dumneavoastră, puteţi să faceţi aceasta de la tipografia Flexlabel. Aici puteţi găsi cea mai mare varietate de materiale, etichete personalizate, etichete termice sau etichete autoadezive transparente şi descoperi idei creative anume pentru produsul dumneavoastră. Oferiţi o nuanţă de originalitate produsului vostru cu ajutorul ambalajului flexibil. Contribuiţi la recunoaşterea brandului dumneavoastră prin intermediul ambalajului flexibil! Compania moldo-germană Flexlabel vă oferă și echipament cu accesorii pentru un proces complet de etichetare: aplicator etichete, marcatoare de pret, riboane pentru presa termica și multe alte produse necesare in acest domeniu.

Ambalaj flexibil si etichetă circulară de la Flexlabel