Contactați-ne

Etichete personalizate pentru sticle

Apă minerală și băuturile nealcoolice vor rămâne pentru întotdeauna cel mai utilizat trend în industria alimentară a lumii moderne. Prin urmare, acest produs va fi întotdeauna în cerere și pentru a atinge succesul comercial, producătorii de băuturi ar trebui să acorde o atenție deosebită pentru perfectarea imaginii a produsului său. Etichete personalizate pentru sticle sunt capabile să atragă atenția cumpărătorilor. Faceți o analiza de calitate a concurenților și veți reuși cu siguranța să creați ceva absolut original, proaspăt și atractiv. Prin urmare, fiecare producător de băuturi răcoritoare trebuie să creeze etichetele pentru sticle folosind serviciile tipografiei profesionale de imprimare industrială. Dumnevoastră doriți să creați ambalaje pentru băuturi de înaltă calitate? Contactați serviciul Flexlabel unde veți avea posibilitate să comandați etichete personalizate pentru sticle de absolut orice format. 

Imaginea și textura joacă un rol important în procesul de imprimarea etichetelor pentru băuturi răcoritoare. Pentru a atrage atenția consumatorilor se folosesc culori vii sau efect de eticheta invizibilă. Compania Flexlabel folosește câteva tipuri standarde de hârtie: transparentă, albă, de culoare perlei și metalica. La noi puteți comanda etichete personalizate pentru sticle cu rezistență sporită la umiditate. 

Etichete personalizate pentru sticle reprezintă un mijloc eficient și absoult accesibil după preț pentru crearea imaginii de brand. În plus, eticheta îndeplinește nu numai funcție estetica dar și o multitudine de caracteristici practice. Pe aceste se plasează o mulțime de informații utile despre componența și proprietăți utile de băutură. Vă puteți cumpara etichete personalizate pentru a lansa acțiunii speciale, tombole, precum și producerea sticlelor jubiliare și tematice, dedicate ocaziilor speciale.