Contactați-ne

Ribon pentru presa termica

Compania Flexlabel prezintă sortimentul bogat de riboane pentru imprimante termice de toate tipuri. Acest material este unul dintre cele mai des utilizate în producerea etichetelor industriale. Avem riboane de toate culori disponibile - negru, galben, verde, albastru și roșu. Datorită procesului automatizat de imprimare folosind riboane pentru termo transfer vă puteți produce un număr mare de etichete termice în cel mai scurt timp. Etichete obținute vor avea imagini de înaltă calitate. Plus la asta riboane pentru imprimante termice perfect se potrivesc pentru crearea imaginilor colorate cu o mulțime de detalii mici. Astfel veți putea să creați o eticheta originală și să plasați toate informații necesare.

Procesul de producerea etichetelor cu folosirea riboanelor pentru imprimante termice este destul de simplu. Ribonul este format din două componente - pelicula și cerneala. Sub acțiunea presei termice, imprimanta transferă imaginea pe orice obiect plasat în dispozitivul corespunzător. Ribonul se plasează în presa termica pentru a colora materialul ales pentru a fi componenta de daza a etichetei - hârtie lucioasă și semilucioasă, sau orice materiale sintetice. 

Apelați la specialiștii serviciului Flexlabel și cu siguranța veți găsi ribonul necesar. În gama noastră de produse sunt prezentate riboane de toate dimensiuni standarde și de orice lungime. Plus la asta, în funcție de produse, care trebuie să marchați, putem oferi riboane cu diferite tipuri de substanțe adezive.