Contactați-ne

Aplicator etichete în Chișinău la un preț avantajos

Doriţi să fiţi original? Cu ajutorul tipografiei Flexlabel dumneavoastră aveţi această posibilitate. Puteţi comanda aplicator etichete în Chiținău și Moldova la un preț accesibil. Pentru realizarea rapidă şi eficientă a lucrului, mai ales dacă activaţi în domeniul vînzărilor, un dispozitiv de prim ajutor ar fi un aplicator etichete. Ce este un aplicator de etichete? Este un mecanism semi-automat ce ajută în cadrul procesului de etichetare al produselor, facilitînd în mod considerabil operaţiunea dată. Iar, în rezultat obţinem vînzarea mai multor produse.

Instalare şi întrebuinţare rapidă

În ceea ce priveşte procesul de instalare şi utilizare, putem menţiona că acesta decurge fără dificultăţi, fiind alcătuit din cîteva etape de bază, cum ar fi:

  • Setarea ghidajului;
  • Plasarea produsului necesar în dispozitiv;
  • Apăsarea pedalei de picior şi aplicarea etichetei.

Aplicator etichete: avantajele

Ple lîngă factorii sus-menţionaţi, aplicator etichete se caracterizează printr-o folosire ideală, excluzînd crearea înreţiturilor, produsele primind un aspect profesional. Printre alte avantaje ale unui aplicator de etichete, putem scoate în evidenţă:

  • instalare operativă;
  • rapiditatea aplicării etichetelor, ceea ce contribuie la economisirea timpului;
  • mărime compactă, poate fi instalat oriunde, căci nu ocupă mult spaţiu;
  • design profesional;
  • rezistenţă industrială, fiind elaborat din plăci din metal.

Dacă doriţi ca procesul muncii să decurgă fără întîrziere şi dificultăţi investiţi într-un aplicator de etichete de calitate. Să cumpăraţi aplicator de etichete dumneavoastră puteţi de la tipografia din  Chișinău Flexlabel ce prezintă o gamă variată de dispozitive pentru etichetare si accesorii pentru etichete: aplicator etichete, marcatoare de pret, riboane pentru presa termica și alte tipuri de etichete cum ar fi etichete personalizate, etichete termice, etichete autoadezive transparente sau ambalaj flexibil. Etichetarea produselor poate lua forma unui lucru uşor de realizat cu ajutorul companiei Flexlabel!

GARANȚIE – 2 ANI.