Contactați-ne
FLEXLABEL
Etichete elegante pentru bauturi alcoolice
FLEXLABEL
Tipografie în care poți avea încredere
FLEXLABEL
Cumpara etichete din materiale practice și universale
FLEXLABEL
Tipografie unde cumpara etichete pentru produse alimentare
FLEXLABEL
FLEXLABEL - etichete personalizate la preturi buni!
FLEXLABEL
Designul exclusiv pentru ambalaje produselor de orice tip
FLEXLABEL
Echipamentul performant și metode avansate
FLEXLABEL
Ambalare ecologică de pentru toate produse alimentare

Etichete personalizate in Moldova

®

Compania moldo-germană Flexlabel produce etichete personalizate, etichete autoadezive transparente, etichete termice și ambalaj flexibil pentru produse industriale si alimentare. La noi puteți cumpara etichete din materiale in rola produse la echipamentul european avansat, de asemenea și dispozitive de calitate înaltă pentru etichetare producției Dvs. cum sunt, aplicator etichete, imprimante termice, marcatoare de pret și altele. Produsele noastre sunt utilizate cu succes în diferite domenii de producere: băuturi alcoolice și nealcoolice, produse alimentare, produse farmaceutice, chimie de uz caznic, parfumerie și produse cosmetice, precum și multe altele. Serviciul nostru funcționează din 2009, când a fost fondată filială moldovenească a companiei germane Flexlabel care demult a reușit să obține rezultate semnificative in producerea etichetelor industriale.
 
Pentru optimizarea proceselor de afaceri și obținerea efectelor maxime la toate etapele de producere în anul 2011 a fost implementat un sistem de management al calității conform standardelor ISO 9001 și ISO 14001. Din 2014, compania Flexlabel a devenit membru oficial al asociației internaționale a producătorilor de etichete autoadezive FINAT.

Doriţi să fiţi original? Cu ajutorul tipografiei Flexlabel dumneavoastră aveţi această posibilitate. Puteţi comanda etichete personalizateetichete autoadezive transparenteetichete termice sau ambalaj flexibil pentru promovarea brandului dumneavoastră. Acum este mai simplu să atrageţi toate privirile asupra produsului vostru prin intermediul unor etichete personalizate. În plus, aceste etichete nu vor contribui doar la atragerea tuturor privirilor, dar de asemenea vor participa activ la consolidarea reputaţieie şi influenţei brandului dumneavoastră. Etichete personalizate – pentru diverse produse şi ocazii reprezintă soluţia eficientă şi sigură de promovare, dacă este vorba de afacere, sau poate fi utilizat drept un cadou original, oferit unei persoane dragi. Oricare ar fi scopul întrebuinţării, un lucru este cert: etichetele personalizate acordă gust şi rafinament.

Beneficiile etichetelor personalizate

La noi, dumneavoastră puteți beneficia de cea mai mare varietate de etichete autoadezive transparente, etichete termice, alte tipuri de ectichete și ambalaj flexlibil la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. De ce ar fi o alegere corectă şi o decizie bună să comandaţi etichete personalizate sau alte tipuri de etichete și ambalaje de la tipografia Flexlabel? Păi, am putea accentua cîteva avantaje de bază ale etichetelor noastre:

  • sunt produse din materiale trainice şi eficiente;
  • sunt unice şi personalizate;
  • sunt utilizate diferite tipuri de materiale;
  • în procesul de producere a etichetelor sunt folosite metode şi tehnologii moderne.

Comandă etichete personalizate, etichete termice, etichete autoadezive transparente sau ambalaj flexibil de la tipografia Flexlabel la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă împreună cu dispozitive necesare – aplicator etichete, marcator de pret și altele. Fii unic în ceea ce faci şi acordă o nuanţă de estetism produsului. Fii în pas cu moda şi noile tendinţe, comandînd etichete personalizate de la Flexlabel!

Clientii
Viorica Cosmetic
Rogob
Flumed Farm
Chateau Vartely
Basavin
Eurofarmaco
Radacini Wines
Kvint
Imperial Vin
Vina Comrata
Maurt
Fautor