Contactați-ne

Tipografie etichete, servicii tipografice

Compania FLEXLABEL este cea mai avansată tipografia industrială din Moldova, specializata in crearea etichetelor și ambalajelor pentru produse comerciale de diferite tipuri. Noi producem etichete pentru produse alimentare, produse chimice de uz casnic, produse farmaceutice, parfumerie și marfuri cosmetice. Plus la asta, noi efectuăm imprimare pe material in rola, și de asemenea, producem etichete autoadezive transparenteetichete termice si termo bilete cu perforație, etichete personalizate și autocolante speciale. Înțelegerea nevoilor clienților și dorința de a crea produse de cea mai înaltă calitate, ne ajută mereu să dezvoltăm și să căutăm metodele moderne pentru organizarea tipografiei de etichete. Noi punem accentul mare pe creșterea capacității de producție, introducerea tehnologiilor noi, precum și extinderea listei de materiale utilizate. 

În afară de producerea etichetelor, tipografia Flexlabel oferă spre vânzare o gamă largă de dispozitive și materiale necesare pentru marcare și etichetare, anume aplicatoare etichete, marcatoare de pret, riboane pentru presa termica și multe alte produse necesare in acest domeniu. La noi ați putea afla dispozitive practice pentru marcare și imprimante termice de la cei mai avansați producători din lume. De asemenea, vom oferi o largă paletă de materiale de tip - banda pentru transfer termic. Comandați servicii tipografice la compania FLEXLABEL și garantat veți obține posibilitatea să profitați de cele mai recente tehnologii, elaborate în industria de crearea ambalajelor industriale. 

Echipamentul calitativ reprezintă cheia succesului în organizare întreprinderilor. Tipografie noastră de etichete se potrivește perfect acestui principiu. Noi folosim cea mai recent echipament european. La dispoziția noastră sunt două unități Nilepeter (Danemarca) pentru imprimare. Aceste dispozitive sunt capabile să demonstreze eficiența crescută pentru că au opt secțiuni pentru imprimare, și de asemenea module care produc astfel de procese, cum este rotație debitare, ștanțare la rece, laminare și imprimare pe stratul adeziv. Imaginea imprimată întotdeauna are o calitate înaltă pentru ca în producerea acestora sunt utilizate forme digitale. La tipografia etichete Flexlabel se produc unități ecologice și inofensive folosind vopsele și lacuri de calitate. 

HP Indigo press ws4500 de buna dreptate este considerat cel mai puternic dispozitiv pentru producerea etichetelor din materiale laminate. Compania FLEXLABEL dispune de acest echipament pentru imprimare care este capabil să producă ambalaje flexibile și etichete de toate formate din orice materiale complicate. Pentru astfel de sarcini, de obicei se aplică tehnologia offset de imagini. Ștanțare fierbinte reprezintă o metodă standardă în producerea etichetelor și ambalajelor. Tipografia noastră efectuează ștanțare folosind dispozitivuș Cartes, care este conceput pentru aplicarea producerea imaginilor pline de detalii și solidă structură. 

Dumnevoastră aveti nevoie de servicii de calitate de imprimare pentru producerea etichetelor și de ambalare industrială? Compania FLEXLABEL știe perfect cum se creează etichete practice și materiale de ambalare cu calitățile estetice înalte. Suntem perfectioniști si întotdeauna străduim să respecte ordinea în lucrurile mici. Prin urmare, pentru noi este important să folosim cel mai bun material original și cele mai bune echipamente pentru a crea produse care într-adevăr vo fi utile pentru clienții noștri.

Exemple de lucrările noastre