Contactați-ne

Etichete pentru produse alimentare

Astăzi, aproape oricare produs alimentar trebuie să aibă o etichetă de calitate. Etichete pentru produse alimentare efectuează o funcție destul de importantă și utilă. În primul rând, eticheta informează despre toate datele de prima importanța pe care cumpărătorul trebuie să știe despre produsul. Astfel, producătorul trebuie să respecte legea care îi obligă să anunțe componența, data de producție, valoarea energetică a produsului, precum și informații de contact despre companie producător (distributor, franciza, etc). Cu toate acestea, etichete pentru produse alimentare îndeplinesc o funcție extrem de importantă, care are scopul de a atrage pe cumpărători. Este evident, că atunci când ne uităm pe rafturi cu produse, mai întâi atenția noastră cade exact pe ambalajul produsului. Prin urmare, astfel de aspecte, cum ar fi originalitatea și alegerea culorilor pentru etichete au devenit una dintre cele mai importante instrumente pentru punerea realizarea scopurilor comerciale. Dumnevoastră vreți să creați etichete practice pentru produse de înaltă calitate? Contactați specialiștii serviciului Flexlabel și obțineți complexul de servicii pentru producerea etichetelor.

Compania Flexlabel produce etichete personalizate și ambalaj flexibil pentru produse alimentare din mai multe tipuri de hârtie și materiale sintetice: etichete termiceetichete autoadezive transparente, etichete in rola. Printre aceste materiale pot fi observate hârtie mat și carton lacuit, materiale sintetice, inclusiv PP, RE. PET și nailon. De asemenea, pentru producerea etichetelor este deseori folosită hârtie semilucioasă - materialul cu un mare avantaj care constă în faptul că stfel de hârtie nu se estompeze în soare. 

Crearea etichetelor pentru produse alimentare se efectuează după diferite norme tehnice. În primul rând aceasta se referă la proprietățile fizice a ambalajului. Eticheta de calitate trebuie să fie rezistentă la umiditate și grăsimi. Astfel de eticheta înttdeaună rămâne atractivă la orice temperaturi și în timpul transportului. Compania Flexlabel produce etichete personalizate de orice formă și complexitate și în orice cantitate nevoită. De asemenea, noi producem etichete pentru produse alimentare, care se plasează ușor cu folosirea aplicatoare și alte dispozitive pentru marcare.