Contactați-ne

Etichete termice și imprimante termice pentru etichete

Etichete termice pentru prețuri și promoții speciale reprezintă un aspect esențial a fiecărui centru comercial. Indiferent de mărimea magazinului Dvs cu siguranta aveți nevoie să cumparați imprimanta termica pentru producerea etichetelor. Prin aceasta puteți ușor scăpa de constantă nevoie să apelați la servicii de tipărire la comandă. În plus, imprimante termice sunt o adevărată necesitate, iar nu un element lux, în condițiile actuale de piață. Compania Flexlabel dispune de un sortiment mare de imprimante termice de la unul dintre cei mai vestiți producatori mondiali – compania Germana CAB. Vă oferim posibilitate de a cumpăra imprimante termice și etichete autoadezive termice in rola la prețuri accesibile.  

Etichete termice și avantajele acestora

De ce multe companii comandă etichete termice pentru produsele sale, în plus cele mai diverse? Etichetele termice dispun de următorul șir de avantaje:

  • Simplitate în utilizare — se aplică ușor și rapid, precum un plasture medical;

  • Adaptare bună la diferite imprimante termice;

  • Ecologie — baza de hîrtie și adeziv poate fi bine prelucrată;

  • Adaptabilitate la nișă și piață — posibilitatea de a schimba ușor prețul, a adăuga o promoție sau a aplica simbolismul;

  • Rapiditate — prin intermediul imprimantei termice este posibil a elabora rapid un lot mare de coduri de bare și etichete de preț.

Structura etichetelor termice

Pentru elaborarea etichetelor termice este utilizată o hîrtie specializată care dispune de 3 straturi diferite:

  1. Exterior — termochimic. Pe acest strat este reprezentată informația care apare pe etichetă în urma încălzirii.

  2. Mediu — un strat obișnuit de hîrtie cu o bază adezivă, datorită căreia are loc o fixare fiabilă pe orice produse și suprafețe.

  3. Substrat — strat, care asigură o separare ușoară și lipirea ulterioară a etichetei termice.

Sortiment vast de etichete termice in Chișinău și Moldova

In compania Flexlabel puteți găsi role de:
- autocolant termic continuu pentru imprimante prevazute cu taietor automat
- etichete transparente autoadezive dreptunghice cu colturi drepte sau rotunjite
- etichete personalizate autoadezive rotunde cu o mare varietate de dimensiuni si culori

Compania Flexlabel vă propune să comandați etichete termice în Chișinău și imprimante termice de la unul dintre cei mai mari producători mondiali – compania germană CAB. Pentru rețele comerciale mari este necesară tipărirea etichetelor de preț și a etichetelor autoadezive în volume mari. Pentru aceasta trebuie de utilizat o imprimantă termică corespunzătoare, proiectată pe imprimarea în serie calitativă. Imprimanta germană de transfer termic a acestei mărci asigură imprimarea în serie de înaltă calitate a etichetelor termice.

Cerințele de bază față de etichetele termice și recomandările specialiștilor Flexlabel

Alegerea dispozitivului pentru imprimare termică se realizează pe baza volumului întreprinderii în sine.

Dispozitivul de producere înaltă pentru imprimarea etichetelor termice se potrivește pentru centre comerciale voluminoase, dar pentru a facere mică datorită volumelor mici și a unei game puțin extinse se vor potrivi modelele versiunii economice a clasei primare.

Pentru produsele perisabile este mai bine să utilizați etichete de o imprimare termică directă care nu stau mult și în principiu necesită o imprimare rapidă a codurilor de bare. Astfel de etichete sunt solicitate de asemenea în supermarketurile care au ghișee de auto-deservire.

Pentru produsele care sunt planificate să fie stocate pentru o perioadă îndelungată în depozite, experții noștri sugerează să utilizați un pic un alt tip de aplicare a etichetelor și autocolantelor — să utilizați banda de transfer termic, și de asemenea imprimanta cu transfer termic.

Specificul lucrului imprimantei termice — simplu și destul de sigur. Pentru producerea etichetelor termice aici sunt utilizate diferite tipuri de materiale de rulare. Capul de imprimare termică generează simboluri (litere, numere) și imagini pe hîrtie care se caracterizează prin sensibilitate ridicată la temperatură. De aceea, sub influența căldurii aceasta se întunecă, iar imprimanta termică calitativă este capabilă să facă aceste imagini uniforme, în corespundere cu toate standardele de imprimare. Astfel, imprimantele etichetelor termice nu utilizează coloranți și creează produse complet inofensive, care pot fi întrebuințate în majoritatea cazurilor comerciale și industriale. Eticheta termică de la tipografia Flexlabel deja a devenit soluția ideală pentru multe companii în Chișinău și Moldova. Pe lîngă etichete termice, la noi dumneavoastră puteți găsi dispozitive și accesorii pentru lucrul complet cu etichetele, și anume aplicator de etichete, marcatoare de preț, etichete autoadezive transparente, ambalaj flexibil, etichete pentru vin și alte produse din industria alimentară și ușoară.

Produse principale