Contactați-ne

Imprimante termice pentru etichete și etichete termice

Etichete termice pentru prețuri și promoții speciale reprezintă un aspect esențial a fiecărui centru comercial. Indiferent de mărimea magazinului Dvs cu siguranta aveți nevoie să cumparați imprimanta termica pentru producerea etichetelor. Prin aceasta puteți ușor scăpa de constantă nevoie să apelați la servicii de tipărire la comandă. În plus, imprimante termice sunt o adevărată necesitate, iar nu un element lux, în condițiile actuale de piață. Compania Flexlabel dispune de un sortiment mare de imprimante termice de la unul dintre cei mai vestiți producatori mondiali – compania Germana CAB. Vă oferim posibilitate de a cumpăra imprimante termice și etichete autoadezive termice in rola la prețuri accesibile.  

Fiecare magazin comercial de marimi mare oferă clienților mii de marfe. Fiecare marfa trebuie să aibă eticheta cu preț și codul corespunzator. Imprimanta pentru etichete termice vă poate ajuta atunci când trebuie în termen rapid să pregatiți marfa pentru vânzare. Imprimanta termica efectuează procesul de imprimare a etichetelor autoadezive termice în conformitate cu un algoritm destul de simplu. Pentru imprimare etichetelor termice sunt folosite diferite tipuri de materiale in rola. Imprimanta pentru etichete are un detaliu special - capul termic care crează forme de caractere (litere, cifre) și imagine de pe hârtie, care are o sensibilitate ridicată la temperatură.

Prin urmare, sub influența de încălzire unele parti a hirtiei se întunecă. Astfel imprimante termice de calitate înaltă sunt capabile de a face aceste imagini clare, corespunzătoare tuturor standardelor de imprimare. Plus la asta, imprimantele termice pentru etichete nu folosesc coloranți și creează produse inofensive, care pot fi utilizate în cazuri comerciale și industriale.